اطلاعاتی درباره مادربرد Motherboard

اطلاعاتی درباره مادربرد Motherboard

 

درباره مادربرد : 

 

اگر می خواهید درباره مادربرد اطلاعات کسب کنید باید بگم که این مقاله می تواند به شما درباره مادربرد های مختلف و تاریخچه آنها اطلاعات زیادی بدهد، با ما همراه باشین 

 

مادربرد چیست و چه اهمیتی دارد ؟ 

 

مادربرد یا مین برد ( Main board ) بردی الکتریکی است که تمامی کالا های سیستم عامل کاربرش بر روی آن نصب می شود و همچنین قسمت های مهم الکترونیکی مهمی مثل بایوس وجود دارد و به دلیل اینکه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است پس بنابراین زمانی که کاربر می خواهد آن را بخرد باید بسیار دقت کند و علاوه بر تمام اینها دلیل بسیار مهمی دیگری هم وجود دارد که شما را مجبور می کند موقع خرید مادربرد بسیار دقت کنید و اونم این که شما اگر شما در زمان خرید مادربرد، مادربرد بی کیفیت و یا قدیمی را خریداری نمایید دیگر در آینده توانایی این را نخواهید داشت تا  کامپیوتر خود را ارتقا بدید زیرا مادربرد شما توانایی هندل کردن قطعات جدید را ندارد .

 

جهت مشاهده تمامی مادربرد های فروشگاه آرکا آنلاین کلیک نمایید 

 

 

 

جهت کسب اطلاعات درباره شرکت ایسوس کلیک نمایید 

 

تاریخچه مادربرد :

 

 مادربرد یا به عبارت دیگر همان برد اصلی در سال 1982 و در ایالت متحده آمریکا ساخته شد، لازم است که بدانید اولین برد ساخته شده از وزن و ابعاد نسباتا بیشتری نسبت به مادربرد های امروزی برخوردار است، این برد شامل اسلات های مختلف جهت قرار دادن قطعه های کامپیوتری بود کمپانی های آی بی ام و اپل تغییراتی ایجاد کردند که به شرکت های مختلف اجازه می داد تا ویژگی های جدید تری به سیستم سیستم های این مادربرد ها اضافه کنند، جالب است بدانید مسیر های مسی که Traces نامیده می شوند، همان مسیری است که ولتاژ و سیگنال موجود در مادربرد بر روی آن به حرکت در می آید و در این مسیر از تکنولوژی چند لایه ای استفاده شده است تا بعضی از لایه های مادربرد بتوانند تا اطلاعات موجود بر روی مادربرد را به Bios و دیگر قسمت های مین برد بدون هیچ نگرانی ببرد .

 

جهت کسب اطلاعات درباره شرکت گیگابایت کلیک نمایید 

 

 

 

اجزای مختلف مادربرد : 

 

1: PCLE slots یا اسلات های پی سی ال ای :  

این اسلات ها برای متصل کردن کارت های مختلف، مثل مودم، تلویزیون و ... استفاده می شود که بهتر است که بدانید در مادربرد های مختلف تعداد اسلات های متفاوتی وجود دارد که هر کدام از آنها برای قطعه خاصی استفاده می شود . 

 

2: AGP یا اسلات گرافیک : 

 

اسلات های AGP برای اتصال کارت گرافیک مورد استفاده واقع می گیرند .

 

3: اسلات های Sata : 

 

از اسمشان معلوم است که این اسلات ها برای متصل شدن کابل ساتا به مادربرد مورد استفاده قرار می گیرد معمولا شما این کابل را همراه داریو سی دی و یا دی وی دی خریداری شده خود مشاهده می کنید اغلب 4 عدد از اسلات های SATA بر روی مادربرد یافت می شود و طبق اطلاعات کسب شده ترتیب اولویت آنها شماره های 0، 1، 2 و 3 است .

 

چیز های دیگری هم بر روی مادربرد مثل متصل کننده فن سی پی یو، نگهدارنده فن، سوکت سی پی یو و .... وجود دارد که نقش های مختلفی را بر روی مادربرد بازی می کنند . 

 

 

جهت  مشاهده تمامی مادربرد های فروشگاه آرکا آنلاین کلیک نمایید

 

  

ASUS TUF GAMING Z۵۹۰-PLUS

 

 

 

 

 

ASUS PRIME X۵۷۰-PRO

 

 

 

 

ASUS PRIME H۶۷۰-PLUS D۴

 

 

 

نظرات

حاصل جمع : Captcha